طرز تهیه سیب زمینی تنوری

طرز تهیه سیب زمینی تنوری
خرید کاندوم

سیب زمینی تنوری یکی از لذیذترین و محبوب ترین غذاهای جهان است. این غذای خوشمزه می تواند با انواع سس ها و چاشنی ها سرو شود. به علت سادگی و پخت سریع آن می توانید در مجالس و مهمانی ها آن را سرو کنید. سیب زمینی تنوری را در قابلمه و ماکروفر نیز می توان پخت. شما باید قبل از هر چیز سیب زمینی ها را پوست بکنید سپس آن ها را طعم دار کنید. امروز این غذای لذیذ را با ساده ترین روش به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری

مواد لازم

  • سیب زمینی ۵۰۰ گرم
  • روغن زیتون ۳ ق غذا خوری
  • پودر سیر ۱ ق مربا خوری
  • پونه کوهی ۱ ق مربا خوری
  • فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
  • پودر پاپریکا دودی و آویشن و نمک به مقدار لازم
  • پنیر پارمزان به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: آماده سازی سیب زمینی

ابتدا سیب زمینی ها را اگر دوست دارید با پوست تنوری کنید با برش آشپزی خوب بشورید و اگر دوست دارید بدون پوست تنوری کنید پوست سیب زمینی را بگیرید و به ابعاد دلخواه برش بزنید می توانید از وسط به دو نیم کنید یا می توانید به شکل خلالی درشت خرد کنید.

مرحله دوم: نیم پز کردن مواد

داخل یک قابلمه بزرگ آب بریزید تا به جوش بیاد سپس مقداری نمک بریزید و هم بزنید تا دانه ها نمک حل شود سپس سیب زمینی خرد شده را به مدت ۳ دقیقه داخل آبجوش قرار دهید تا کمی نیم پز شود سپس آبکش کنید و بگذارید تا خنک شود.

همچنین بخوانید: طرز تهیه ذرت بخار پز با سس پنیر

مرحله سوم: مزه دار کرده سیب زمینی

سیب زمینی های خنک شده را داخل یک کاسه بریزید و روغن زیتون و تمام ادویه ها را بریزید و خوب مواد را با دست هم بزنید تا ادویه و روغن زیتون با سیب زمینی خوب مزه دار شود.

مرحله چهارم: تنوری کردن سیب زمینی با فر

کف سینی فر را کمی چرب کنید و بهتر است کاغذ روغنی بی اندازید سپس سیب زمینی ها را داخل سینی بریزید و در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد زمان پخت تقریبی می باشد و نمی توان زمان دقیقی گفت حدود ۱ ساعت طول می کشد بهتر است در طول پخت سیب زمینی ها را زیر و رو کنید تا طلایی شود سپس به همراه دیپ پنیری میل کنید.

مرحله پنجم: سیب زمینی تنوری در مایکروفر و سولاردم

برای تهیه سیب زمینی در سولاردم سیب زمینی ها را در ظرف مخصوص تفلون سولاردم بریزید و دکمه کانوکشن را بزنید و دما را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد و زمان حدودی ۳۵ دقیقه تنظیم کنید و در طول پخت سیب زمینی ها را برگردانید در انتها داخل دیس بریزید و پنیر پارمزان روی سیب زمینی ها بریزید.

نکات کلیدی در تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی

  1. سیب زمینی ها باید یکدست کف سینی پهن باشد تا سیب زمینی ها خوب رست شود و نباید روی هم قرار بگیرید.
  2. در انتها گریل را روشن کنید.
  3. برای فرهای برقی و توستر دما را کمی کمتر تنظیم کنید و مدام چک کنید.
  4. ادویه هایی که به سیب زمینی اضافه شده است کاملا سلیقه ای می باشد و قابل تغییر است.

خرید ادکلن اصل