هدفون، هدست و هندزفری

۴ مورد

تا بر صفحه
تنظیم جهت صعودی
  1. هندزفری بلوتوثی لنوو مدل LivePods LP40
    امتیاز:
    83%
    قیمت ویژه ۶۰۸٬۰۰۰ ‎تومان قیمت عادی ۸۷۰٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی
  2. هدفون بلوتوثی مدل Ultra Pods
    امتیاز:
    80%
    از حداقل ۳۶۸٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی
  3. هدفون بی سیم مدل M39
    امتیاز:
    80%
    ۲۸۰٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی
  4. ناموجود
    هدست مخصوص بازی بلوتوثی مدل M28
    امتیاز:
    99%
    قیمت ویژه ۲۹۸٬۰۰۰ ‎تومان قیمت عادی ۴۶۰٬۰۰۰ ‎تومان

۴ مورد

تا بر صفحه
تنظیم جهت صعودی

خرید هندزفری کاری است که هرکس در دنیای امروزی حداقل یک بار آن را انجام داده است و دلیل این محبوبیت را می توان کارایی بالای هندزفری ها دانست؛ هنگام رفت و آمد به سرکار و باشگاه یا به طور کلی در فضای عمومی گوش دادن به آهنگ و برقراری ارتباط به وسیله هندزفری، هدفون و هدست ها با راحتی هرچه بیشتر میسر است و عجیب نیست که اغلب افراد از این محصول استفاده می کنند.

هدفون چیست

شاید برای شما جالب باشد که بدانید جد هدفون های امروزی در حدود سال 1800 مورد استفاده بوده اند؛ از آن زمان تا به امروز تغییر و تحول شدیدی در نحوه کار آنها بوجود نیامده است و هنوز هم سازوکار آن ها مانند قدیم است. البته با گذشت زمان حجم و ابعاد هندزفری ها به شدت کاهشی بوده است به طوری که طراحی اولین هدفون ها در قیاس با دستگاه های امروزی بسیار عجیب به نظر می آید.

نخستین هندزفری ها شباهت بیشتری به رادیوی قابل حمل داشتند که قبل از 1800 میلادی و توسط اپراتور های تلفن مورد استفاده قرار میگرفتند اما با توجه به وزن 5کیلویی آنها کاربرها با این دستگاه ها احساس راحتی نمیکردند. این هدفون های اولیه بدست ezra gilliland اختراع شدند اما به علت وزن زیاد و طراحی نامناسب تنها برای اپراتور های تلفن استفاده شدند.

اما ثبت اختراع اولین هندزفری توسط ارنست مرکادیر در سال 1890 میلادی انجام شده است؛ وی باور داشت که برای بهوبد سیستم های ارتباطی تلفن ها باید اندازه آن ها را کوچک کرد تا به راحتی قابل حمل باشند تا امکان استفاده از آنها در مکان های مختلف میسر باشد. این سیستم گیرنده ی قابل حمل با وزنی معادل 50 گرم برای قرارگیری داخل گوش طراحی شده بودند و به همین دلیل انقلابی را در این صنعت رقم زدند. یکی از بهترین ویژگی های این طراحی وجود روکش پلاستیکی روی گوشی های هندزفری بود که از ورود صدای اطراف جلوگیری میکرد و از رخم شدن گوش نیز جلوگیری میکرد.

الکتروفون ها قدم بعدی در توسعه این صنعت به شمار میرفتند, این گوشی ها قابلیت شماره گیری و ارتباط با اپراتور ها را دارا بودند. اپراتور ها وظیفه اتصال برقرار کردن میان برنامه ها و اجراهای مختلف با الکتروفون را داشتند. این تکنولوژی در سال 1890 تولید و عرضه شد و تا حدود 30 سال پس از تولید مورد استفاده قرار میگرفت در نهایت با به روی کار آمدن رادیو ها کمکم استفاده از التکروفون ها کمرنگ تر شد.

هدفون های امروزی نیز از این تکنولوژی الهام گرفته اند یعنی دو گوشی گیرنده هستند و سیگنال های دریافتی را به انرژی صوتی تبدیل میکنند. در همین حین ناتانیل بالدوین در حال اتصال سیم های مسی برای اتصال دو گوشی به معابد با فاصله بیش از 1.5 کیلومتر بود؛ شرکت های خصوصی این ایده را به تمسخر گرفتند اما نیروی دریایی آمریکا با خرید 10 دستگاه از این ایده حمایت کرد.

این تکنولوژی شروع هدفون های بیسیم به حساب می آید, در آن زمان از این دستگاه ها برای ارتباط بیسیم بین سربازان استفاده میشد. آنتنی که از جنس فلز برنج روی این گوشی وجود داشت به عنوان گیرنده روی این دستگاه عمل میکرد گویی این طرح کامل شده ی پیشبینی نویسنده ی فرانسوی ژول ورن بود. چند دهه لازم بود تا این اختراع جالب پس از فراز و نشیب های زیاد به تولید انبوه برسد و در دست کاربران به وفور یافت شود.

بزرگترین تغییر در این صنعت را میتوان به روی کار آمدن واک من توسط شرکت سونی نسبت داد؛ این اختراع موزیک پلیر های قابل حمل را در بین مردم به شدت رواج داد. اما در کنار تمام خوبی ها ضعف در کیفیت صا در این دستگاه به شدت قابل دیدن بود به همین دلیل بود که discman ها به بازار ارزه شدند و بازهم همه گیر تر شدن این طراحی را به همراه داشتند.

در دهه 1980 میلادی بود که کمکم هندزفری های درون گوشی وارد بازار شدند و به همراه خود فناوری نویز کنسلینگ را در سال 2000 داشتند, این فناوری برای جلوگیری از ورود صدای اطراف درنظر گرفته شده بود. اپل در سال 2001 با تولید ipod پیشرفت بزرگی را در این صنعت به همراه داشت و باعث محبوبیت بیشتر آن در بین اقشار مختلف جامعه شد.

رفته رفته و با اضافه شدن فناوری بلوتوث به گجت ها هندزفری های بلوتوثی نیز به وجود آمدند, به طوری که امروزه حتی بیشتر از هندزفری های سیمی در بازار و بین کاربران وجود دارند.

انواع هدفون و هدست

امروزه با توجه به پیشرفت های متعدد صنعت هدفون و هندزفری انواع مختلفی از این محصولات با مشخصات و کارایی های مختص به خود در بازار یافت میشوند که از میان آن ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ایرباد ها (Earbuds)
  • هدفون روگوشی (On-Ear)
  • هدفون‌های پشت‌باز (Open-Back)
  • هدفون‌های پشت بسته (Closed-Back)
  • هدست یا هدفون‌ دور گوشی (Over-Ear)
  • هدفون یا هدست های True Wireless
  • هدفون یا هدست های نویز کنسلینگ

شاید این سوال برای شما پیش بیاید که تفاوت میان هدفون و هدست در چیست, به طور ساده میتوان اینطور بیان کرد که تفاوت میان هدفون ها و هدست ها میان کاربری آن ها است به این دلیل که هدست ها با دارا بودن میکروفون های قوی تر برای ارتباط گرفتن گزینه مناسب تری هستند اما در یک بازه قیمتی مشخص هدفون ها به دلیل نداشتن میکروفون قدرتمند پرفورمنس بهتری را در صدا برای ما به همراه دارند.

انواع هندزفری

هندزفری ها نیز همانند هدست و هدفون دارای دسته بندی های مختلفی هستند که خرید را برای کاربران از طرفی بهتر و از طرفی سخت تر میکنند. بهتر از آن لحاظ که انتخاب ها برای نیاز های مختلف زیاد هستند و بد از آن لحاظ که انتخاب از میان آن ها کار نسبتا دشواری است؛ اما شما با شناخت نیاز های خود و ویژگی های آن ها میتوانید این کار را به راحتی انجام دهید.

انواع هندزفری ها:

  • هندزفری بلوتوثی
  • هندزفری با سیم
  • هندزفری گردنی
  • هندزفری تک گوش
  • هندزفری گیمینگ

تکنولوژی ها

برای هندزفری ها تکنولوژی های متنوعی را میتوان لیست کرد که هرکدام با انجام دادن یک کار خاص به بالارفتن هرچه بیشتر کیفیت آن کمک کرده اند. این تکنولوژی ها را در ادامه برای شما لیست میکنیم و هرکدام را به اختصار توضیح میدهیم:

دسته ای از این فناوری ها مربوط به نوع اتصال هندزفری هستند و دو نوع دارند, هندزفری های باسیم و بیسیم. اتصال دستگاه هندزفری بدون سیم با امواج رادیویی امکان پذیر است, این امواج میتوانند به صورت بلوتوث یا وای فای باشند. استفاده از این نوع هندزفری ها آزادی حرکت زیادی را به شما میدهند و برای مکالمه و استفاده روزانه گزینه های بسیار مناسبی هستند. اما از طرفی هندزفری های باسیم را داریم که کیفیت صدای بهتری را به همراه دارند و نیاز به شارژ باتری برای انجام کار خود ندارند.

دسته ی بعدی فناوری های مربوط به نوع درایور هدفون هستند و در کیفیت صدای آن ها به شکل چشمگیری موثر هستند. درایور های داینامیک رایج ترین نوع آن هستند و صدای نسبتا خوبی را برای ما به همراه دارند. اما اگر به دنبال جزئیات صدای بیشتری در هدفون خود هستید درایور های پلانار مغناطیسی میتوانند گزینه ی بسیار جالبی باشند اما بیشتر آن ها را میتوان در هدفون های بالارده یافت کرد و در نتیجه گرانتر نیز هستند. اما بهترین نوع درایور ها را میتوان رایور های الکترو استاتیک معرفی کرد که در کنار جزئیات بسیار بالا شفافیت زیاد را نیز برای ما به همراه دارند و تنها مشل آن ها این است که به ندرت در هندزفری] هست و هدفون های معمولی یافت میشوند.

رفته رفته تکنولوژی های حذف نویز نیز به بازار هندزفری و هدفون راه پیدا کردند, این فناوری ها حذف صدای اطراف را بر عهده داشتند تا صدای خواسته شده به صورت دقیق تری برای کاربر قابل شنیدن باشد. حذف نویز فعال یا ANC برای از بین بردن صدای اطراف آن ها را شناسایی میکند و امواجی مخالف آن تولید میکند تا آن ها را خنثی کند؛ ANC به طور قابل توجهی صدای اطراف را کم میکند و تجربه شنیداری آرام تری را برای شما به همراه دارد. روشی با تاثیر گذاری کمتر اما کار راه اندازد, درباره ی فناوری PNC صحبت میکنیم؛ این فناوری برای از بین بردن صدای اطراف از طراحی فیزیکی هدفون ها کمک میگیرد.

عواملی بیشتری نیز در کیفیت صدای هندزفری نقش دارند به عنوان مثال کدک های صوتی, کدک های صوتی نحوه پردازش سیگنال های صوتی را برای یک هدفون تعیین میکنند. از کدک های با کیفیت بالا میتوان به aptx و LDAC اشاره کرد که توانایی حفظ جزئیات بالاتری را دارا میباشند. دامنه ی فرکانس هایی که میتواند یک هندزفری تولید کند نیز یکی از عوامل کیفیت صدا است, در زبان ساده تر هرچه میزان این دامنه وسیع تر باشند دستگاه توانایی تولید فرکانس های متنوع تری را دار است و صدا به شکل دقیق تری تسط آن تولید و پخش میشود. و در آخر امپدانس دستگاه شما باید با امپدانس هندزفری برابر باشد تا بتواند صدا را با بهترین کیفیت تولید کند.

امپدانس واحد مقاومت جریان الکتریکی دربرابر جریان متناوب است. هندزفری های امروزه دارای فناوری های دیگر مانند میکروفون برای برقراری بهتر تماس در هندزفری برای مکالمه, کنترل های لمسی برای انجام دستورات, تشخیص صدا برای ارسال دستورات به کمک صحبت و مقاومت در برابر آب و گرد و غبار نیز میشوند.

بهترین هندزفری

انتخاب بهترین هندزفری با توجه به محصولات با تعداد بسیار بالا میتواند کار سختی به نظر برسد اما با توجه به نیاز های کاربری و دقت در نوع هندزفری میتوان بهترین گزینه را از میان همین تعداد زیاد پیدا کرد. ممکن است فردی برای استفاده روزمره و تماس بخواهد از هندزفری استفاده کند یا هدفونی برای گوش کردن به موسیقی بخواهد یا حتی هدستی برای انجام بازی, تمام این کاربری ها دسته ی مربوط به خود را دارا میباشند و محصولات آن دسته برای همان کاربری بهینه شده اند.

بهترین هندزفری مناسب تماس

برای خرید بهترین هندزفری مناسب مکالمه و برقراری تماس خود را جای کاربر این محصول قرار دهید, قرار است این هدفون به مدت طولانی روی گوش شما قرار داشته باشد و مسافتی را با آن بدون مشکل طی کنید همچنین در شلوغی اماکن عمومی باید کیفیت صدای مطلوبی را دریافت و ارسال کنید تا مکالمه شما به درستی شکل بگیرد. در نتیجه شما به یک هندزفری سبک با کیفیت و حجم صدا و میکروفون مطلوب در کنار بیسیم بودن برای حمل آسان و همچنین باتری قدرتمند برای کاربری طولانی دارید.

انتخاب در بازه ی قیمتی بالارده بسیار آسان است و تمام آن ها دارای کیفیتی کاملا مطلوب هستند که نیزا های شما را به راحتی برطرف میکنند؛ اما اگر به دنبال هندزفری ارزان هستید در دسته ی هندزفری اقتصادی باید وقت بیشتری را برای گشتن به دنبال بهترین محصول بکنید تا بتوانید آنچه را که مورد انتظارتان است پیدا کنید.

بهترین هندزفری مناسب بازی

اگر شما هم جزو جامعه گیمر ها هستید حتما میدونید که خرید هدفون گیمینگ میت.نه تجربه ی این بازی رو به شکل عجیبی بهتر کنه. باتوجه به گیمی که شما میزنید مشخصه های محصول مورد نیزا شما میتونه اولویتای مختلفی داشته باشه. ولی چه هدستی میتونه بهترین تجربه کاربری رو برای بازی کردن تو مدت طولانی برای ما داشته باشه؟

بیاین بازهم خودمونو بزاریم جای یک گیمر که بهترین هدفون گیمینگی که تونسته رو خریده, به نظر من این هدفون قراره یه کیفیت صدای عالی و کنار میکروفون قوی و سرعت پاسخدهی بالا داشته باشه؛ اگه تکنولوژی صدای فراگیر و نور ار جی بی رو هم بهش اضافه کنیم که تیر خلاصو زده. صدای فراگیر یک تکنولوژی مفید توی هدفون های گیمینگه که کمک میکنه تا جهت و فاصله صدا برای کاربر قابل درک باشه. راحتی هم یکی از کلیدی ترین نکته ها توی استفاده‌ی بلند مدته. بنظر من هدفونی که بتونه گوش شمارو کامل پوشش بده و وزن کمی داشته باشه بهترین گزینه برای راحتیه.

برخی از کاربرا هم به دنبال زیبایین و هدفون های فانتزی میتونه براشون انتخاب جالبی به نظر برسه برای مثال هدفون گربه ای یا هدفون خرگوشی که با گوش های روی خودش فروش زیادی رو توی دسته هدفون های دخترونه داشته و مدلای زیادی ازشون دیدیم.

بهترین هندزفری مناسب موسیقی

در گوش دادن به موسیقی بیشتر کیفیت و جزئیات صدا مورد بررسی است و توجه بیشتر روی این پارامتر کاملا عقلانی است؛ اگر قرار است که تایم کوتاهی را در خانه به گوش دادن موسیقی بپردازید دوام زیاد باتری و قابل حمل بودن در الویت های بعدی شما هستند اما اگر قصد خرید هندزفری برای ورزش را دارید نکات دیگری مانند راحتی و قرار گیری خوب روی گوش ها نیز برای شما حائز اهمیت است. خرید بهترین هندزفری برای موسیقی به سبک موزیک های شما نیز بستگی دارد و اینکه دارای اکولایزر برای تنظیمات صدا نیز باشند برای هدفون یک نقطه قوت به حساب می آید.

قیمت هندزفری

یکی از کلیدی ترین نکات خرید هندزفری مناسب بودجه ی ما برای خرید است که انتخاب ها را با محدودیت مواجه میکند. قیمت هندزفری میتواند به توجه به عوامل زیادی مانند برند, کیفیت, و نوع آن کم یا زیاد باشد. در کنار این پارامتر ها نوسان بازار نیز میتواند این بازه را تحت تاثی قرار دهد. به طور کلی از هندزفری های اقتصادی میتوان به همان میزان انتظار داشت و نباید به دنبال کیفیت یک هدفون بالارده از آن ها باشیم؛ اما معقول ترین انتخاب برای خرید انتخاب هدفونی میانرده است زیرا معمولا در کنار قیمت و کیفیت معقول توان خوبی را نیز به همراه دارند.

خرید هندزفری از کادولین

کادولین با قرار دادن خرید اقساط هندزفری در کنار خرید نقدی سعی در جلب رضایتمندی مشتریان خود دارد, تمامی کالاهای موجود روی سایت دارای ضمانت سلامت کالا هستند و شما میتوانید با خیالی راحت خرید خود را انجام دهید. در خرداد سال 1403 این بازه از حدود 30هزار تومن و با هندزفری های سیمی متفرقه شروع میشود و تا هدفون و هدست های حرفه ای بالای 130 میلیون ادامه می یابد.