ساعت هوشمند

۲۴ مورد

تا بر صفحه
تنظیم جهت صعودی
  1. ساعت هوشمند مدل T3000 ULTRA
    قیمت ویژه ۵۵۹٬۰۰۰ ‎تومان قیمت عادی ۹۰۰٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی
  2. ساعت هوشمند کوئیک ویر مدل KW 6 ULTRA2
    قیمت ویژه ۵۷۰٬۰۰۰ ‎تومان قیمت عادی ۱٬۵۰۰٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی
  3. ساعت هوشمند T30ultra 2
    قیمت ویژه ۴۲۰٬۰۰۰ ‎تومان قیمت عادی ۴۵۹٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی
  4. ساعت هوشمند مدل ws-19 2024
    قیمت ویژه ۲٬۰۹۳٬۰۰۰ ‎تومان قیمت عادی ۳٬۱۶۳٬۰۰۰ ‎تومان
    ارسال رایگان
    پرداخت اقساطی
  5. ساعت هوشمند مدل T1000 ULTRA
    قیمت ویژه ۴۴۹٬۰۰۰ ‎تومان قیمت عادی ۵۸۸٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی
  6. ساعت هوشمند مدل T900 Ultra اصلی
    قیمت ویژه ۳۴۸٬۵۰۰ ‎تومان قیمت عادی ۵۰۰٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی
  7. بند نیهاتا مدل Ocean مناسب برای ساعت هوشمند T800 ultra / T900 ultra / HK8 Pro max / HK9 Ultra 2
    از حداقل ۵۹٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی
  8. ساعت هوشمند i40 Ultra 2 Suit
    قیمت ویژه ۱٬۴۹۵٬۰۰۰ ‎تومان قیمت عادی ۱٬۷۲۵٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی
  9. ساعت هوشمند مدل Ultra به همراه بند اضافی
    قیمت ویژه ۹۹۳٬۰۰۰ ‎تومان قیمت عادی ۱٬۲۶۵٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی
  10. پک دو عددی ساعت هوشمند D30 49mm
    قیمت ویژه ۱٬۳۵۰٬۰۰۰ ‎تومان قیمت عادی ۱٬۵۵۰٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی
  11. ساعت هوشمند مدل KW20 ULTRA 2
    قیمت ویژه ۱٬۱۵۰٬۰۰۰ ‎تومان قیمت عادی ۲٬۰۰۰٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی
  12. ساعت هوشمند HM-ULTRA2
    امتیاز:
    80%
    قیمت ویژه ۱٬۳۳۰٬۰۰۰ ‎تومان قیمت عادی ۱٬۴۳۰٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی

۲۴ مورد

تا بر صفحه
تنظیم جهت صعودی

قیمت و خرید انواع ساعت هوشمند

اختراع اولین ساعت های هوشمند به سال 1927 برمیگردد زمانی که plus four wristlet route indicator معرفی شد؛ این ساعت هوشمند توانایی نشان دادن مسیر را دارا بود. در ادامه ی راه و در سال 1957 شرکت hamilton اولین ساعت مچی الکتریکی را وارد بازار کرد که به علت طراحی منحصر به فردی که دارا بود به محبوبیت خاصی در بین مردم دست یافت. 1972 سالی بود که دنیا اولین ساعت مچی دیجیتا با نمایشگر led را به خود دید, این ساعت توسط شرکت pulsar معرفی شد. data 2000 اولین اسمارت واچ با قابلیت ذخیره سازی اطلاعات بود که توسط seiko و در سال 1982 تولید و عرضه شد.
1984 زمانی بود که ساعت های هوشمند توانایی اتصال به کامپیوتر ها را پیدا کردند؛ نام این ساعت rc-1000 بود و توسط شرکت seiko تولید میشد. دهه ی نود و سال 2000 نقطه شروع اسمارت های امروزی به حساب می آید؛ در این سال ها شرکت های مختلفی دست به تولید ساعت های هوشمند زدند و کار خود را در این صنعت آغاز کردند. ruputer محصول شرکت seiko با صفحه ی لمسی به بازار عرضه شد که توانایی نمایش تاریخ, زمان, آلارم و کرنومتر را دار بود دو سال بعد و در سال 2000 یک ساعت ب سیستم عامل لینوکس به بازار عرضه شد که نام آن IBM watchpad بود که توانایی نمایش ایمیل, مرور وب و پخش موسیقی را دارا بود. microsoft spot یک ساعت هوشمند با طراحی گرد بود که در سال 2004 توسط شرکت مایکروسافت وارد بازار شد, این محصول اولین اسمارت واچ شرکت مایکروسافت به حساب می آید که با همکاری برند fossil طراحی و تولید شده است. از توانایی های این ساعت میتوان به برقراری تماس, ارسال پیام و نمایش نقشه اشاره کرد. شرکت sony ericsson در سال 2008 اولین ساعت هوشمند اندروید را به بازار عرضه کرد. این دستگاه توانایی نمایش اعلان ها, پخش موسیقی و اجرای برنامه هارا دارا بود. میتوان گفت که از این محصول به بعد یعنی از سال 2010 صنعت ساعت های هوشمند شروع به پیشرفت های چشمگیری کرد که روی کار آمدن گوشی های هوشمند در این پیشرفت کم تاثیر نبود. در سال 2015 دو کمپانی بزرگ اپل و سامسونگ ساعت های هوشمند خود یعنی applewatch و galaxywatch را معرفی کردند و باعث محبوبیت بیشتر این گجت شدند. اولین ساعت هوشمند تناسب اندام fitbit lonic نام داشت که تمرکز آن بر روی آنالیز بدن و اندازه گیری تحرکات بدنی بود. در سال 2018 شرکت هواوی نیز شروع به تولید ساعت های هوشمند کرد تا این صنعت بیشتر از قبل روبه جلو باشد. امروزه و پس از گذشت این راه, ساعت های هوشمند به عضوی جدایی ناپذیر برای برخی افراد تبدیل شده اند و توانایی انجام کارهای متنوعی را دارا میباشند.

همه چیز درباره انواع ساعت هوشمند

ساعت های هوشمند را میتوان بر طبق پارامتر های متنوعی دسته بندی کرد, به عنوان مثال بر اساس کاربرد, برند, قیمت و غیره؛ این دسته بندی ها به خریدار برای انتخا راحت بهترین ساعت هوشمند متناسب با نیاز خود بسیار کمک کننده است. ساعت های یک دسته معمولا دارای ویژگی های مشابهی هستند, در ادامه به بررسی برخی از معروف ترین دسته بندی ها میپردازیم. ساعت های هوشمند ورزشی: ساعت های هوشمند ورزشی باید طراحی راحتی داشته باشند تا کاربر هنگام کار با آن ها کمتر احساس خستگی کند. این ساعت ها دارای تکنولوژی های مخصوص آنالیز بدن هستند, این فناویری ها شامل تشخیص فشارخون, ضربان قلب, ردیاب های فعالیت بدنی در کنار جی پی اس میشود. ساعت های هوشمند کلاسیک: این ساعت ها همانطور که از نامشان پیدا است دارای طراحی ساده ای هستند اما با این حال دارای برخی از ویژگی های ساعت های هوشمند یعنی نمایش اعلان های تماس, پیام و ایمیل میباشند. ساعت های هوشمند هیبریدی: ساعت های هیبریدی ترکیبی از ساعت های هوشمند و ساعت های مچی به حساب می آیند که دارای عقربه های آنالوگ در کنار صفحه نمایش led هستند. این نوع از ساعت ها میتوانند دارای ویژگی های ساعت های تناسب اندام نیز باشند. ساعت های هوشمنگ اسمارت واچ: این ساعت ها پیشرفته ترین ساعت های هوشمند به حساب می آیند و معمولا دارای رابط کاربری مخصوص به خود هستند. آن ها توانایی اجرای برنامه ها پخش موسیقی و حتی برقراری تماس تلفنی را دار میباشند و برای هر نوع کاربری مناسب هستند. از میان این ساعت های هوشمند میتوان به اسمارت واچ های اپل اشاره کرد که یکی از آن ها ساعت هوشمند اپل مدل Series 8 Aluminum 45mm است. ساعت های هوشمند مخصوص کودکان: این ساعت های هوشمند با توجه به این نکته که برای کودکتن طراحی شده اند دارای ویژگی هایی مانند ردیابی gps, تماس های اضطراری و محدودیت های داده میباشند. از لحاظ قیمت نیز ساعت ها را میتوان به سه دسته ی ساعت های هوشمند اقتصادی, میان رده و بالا رده دسته بندی کرد. هرکدام از این ساعت ها با توجه به بودجه ای که برای آنها در نظر گرفته شده است دارای ویژگی ها و مشخصات خاصی هستند؛ این تعداد زیاد از محصولات با مشخصات و قیمت های مختلف انتخا های زیادی را برای خریداران به همراه دارد.

راهنمای خرید بهترین ساعت هوشمند

چگونگی خرید بهترین ستعن هوشمند کاملا بستگی به نوع کاربری و انتظارات شما از یک اسمارت واچ دارد. به این دلیل که برای مثال تمرکز برخی از ساعت های هوشمند بر روی تناسب اندام, بخشی برای کاربری روزمره و غیره است که هرکدام دارای ویژگی های خوب و بد منحصر به خود هستند. یک ساعت هوشمند خوب باید دارای صفحه نمایشی با کیفیت بالا, رابط کاربری خوب با امکان نصب برنامه های مورد نیاز, استحکام بدنه و بند بالا و همچنین طول عمرباتری بالا باشد. مشخصات دیگری نیز میتوانند برای برخی افراد جالب باشند بع عنوان مثال برخی از ساعت های هوشمند سیمکارت خور هستند. برند نیز یکی از مواردی است که بهتر است به آن دقت شود تا پایداری توان محصول تضمین شده باشد. مقاومت در برابر آب نیز میتواند برای ساعت های هوشمند ضدآب تعریف شده باشد تا دستگاه از ایمنی بالاتری برخوردار باشد.

قیمت ساعت هوشمند

امروزه ساعت های هوشمند در بازه های قیمتی مختلفی قابل خریداری هستند, از برند های متفرقه با قیمت پایین گرفته تا اسمارت واچ های شناخته شده تر مانند اپل واچ یا گلکسی واچ. با توجه به نوسانات ارز نمیتوان بازه ی دقیقی را برای قیمت ساعت هوشمند در نظر گرفته اما در خرداد سال 1403 اسمارت واچ ها با قیمت 200 هزار تومن تا 400 میلیون تومان قابل خریداری هستند.

خرید ساعت هوشمند از کادولین

اگر قصد خرید ساعت های هوشمند در بودجه های مختلف را دارید میتوانید خرید خود را در وبسایت کادولین به صورت نقد و اقساط با خیال راحت انجام دهید؛ زیرا تمامی کالا های ثبت شده روی سایت دارای ضمانت سلامت کالا میباشند. در صورت مشکل پس از تماس با پشتیبانی و بررسی درخواست شما ارسال مجدد صورت میپذیرد.

چگونه ساعت هوشمند خود را به گوشی متصل کنیم

نرم افزار اتصال ساعت هوشمند به گوشی برای بیشتر ساعت های هوشمند طراحی شده است و شما میتوانید با نصب کردن اپ مخصوص ساعت خود از امکانات آن بهره ببرید. این اتصال معمولا به وسیله ی فناوری بلوتوث, وای فای یا NFC امکان پذیر میشود. البته برای استفاده از فناوری NFC برای اتصال گوشی به ساعت هوشمند باید در نظر داشته باشید که هر دو دستگاه باید از این فناوری پشتیبانی کنند.