پاوربانک

۳۰ مورد

تا بر صفحه
تنظیم جهت صعودی
  1. هندزفری بلوتوثی مدل M30 به همراه پاوربانک فعال
    قیمت ویژه ۲۹۰٬۰۰۰ ‎تومان قیمت عادی ۴۳۷٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی
  2. پاوربانک شیائومی مدل Redmi PB200LZM ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت
    قیمت ویژه ۱٬۱۳۴٬۰۰۰ ‎تومان قیمت عادی ۱٬۳۶۴٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی
  3. پاوربانک اکو مدل E10000 ظرفیت 10000 میلی آمپر
    از حداقل ۱٬۳۲۰٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی
  4. پاوربانک یوسمز مدل CD212-20W ظرفیت 20000 میلی آمپر
    از حداقل ۲٬۲۰۰٬۰۰۰ ‎تومان
    ارسال رایگان
    پرداخت اقساطی
  5. پاوربانک اکسیژن مدل OX110 ظرفیت 10000 میلی‌ آمپر ساعت
    از حداقل ۱٬۲۶۵٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی
  6. پاوربانک انکر مدل PowerCore Select A1223 ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت
    از حداقل ۱٬۴۹۵٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی
  7. پاوربانک شیائومی مدل Redmi globalظرفیت 20000 میلی آمپرساعت
    قیمت ویژه ۱٬۰۹۰٬۰۰۰ ‎تومان قیمت عادی ۲٬۱۵۰٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی
  8. پاوربانک شیائومی مدل Mi PB3018ZM ظرفیت 30000 میلی آمپر ساعت
    قیمت ویژه ۱٬۲۰۰٬۰۰۰ ‎تومان قیمت عادی ۲٬۲۸۰٬۰۰۰ ‎تومان
    پرداخت اقساطی

۳۰ مورد

تا بر صفحه
تنظیم جهت صعودی

خرید پاوربانک

پاوربانک یکی از کاربری ترین گجت هایی است که میتوانید برای خود تهیه کنید. زندگی امروزه ما بدون استفاده از گوشی های موبایل ممکن نیست و معضل بزرگی که این استفاده گسترده به همراه دارد غیر ممکن بودن شارژ گوشی در تمام مدت روز است. راه حل این مشکل استفاده از شارژرهمراه(power bank) است که به ما این امکان را میدهد در هر جایی از کره زمین در هر ساعت از شبانه روز گوشی خود را شارژ نگه داریم. در ادامه توضیحاتی را راجع به سیر تکاملی power bank ها به همراه مشخصات فنی, بهترین برند های پاوربانک و نکات خرید بهترین پاوربانک بازار خواهیم داشت؛ اگر قصد خرید شارژر همراه را دارید بهتر است با ما همراه باشید. اگر در روز استفاده زیادی از گوشی درخارج از خانه دارید این گجت میتواند عضوی جدایی ناپذیر از شما باشد.

تاریخچه پاوربانک

تایم زیادی از تولید و عرضه ی اولین power bank که به عنوان شارژر همراه نیز شناخته میشود نمیگذرد؛ اما این گجت پرکاربرد راه دور و درازی را برای رسیدن از آن دستگاه های حجیم و ابتدایی تا دستگاه های شیک و باریکی که امروز قابل مشاهده هستند طی کرده است. اولین شارژر همراه در سال 2001 توسط شرکت PISEN در کشور چین طراحی و تولید شد این شارژر همراه شامل مداری ساده به همراه چندباتری AA بود که به هم متصل میشدند.

در سال 2005 تحول بسیار بزرگی در این صنعت رخ داد و آن معرفی باتری های لیتیوم یون بود که در کنار حجم کمتر و سبک تر بودن نسبت به نسل قبلی دارای ظرفیت ذخیره سازی انرژی بیشتری نیز بودند و این مهمه باعث میشد تا دستگاه های نسل بعدی با طراحی کاربر پسندتر و کارایی بالاتر روانه بازار شوند.

رشد و نوآوری در صنعت power bank به طوری بود که اولین پاوربانک های تجاری با باتری لیتیم یون توسط شرکت های مختلف به بازار معرفی شدند و دارای ظرفیت های مختلفی بودند. تولید و عرضه اولین پاور ها با ظرفیت بالا در سال 2010 رخ داد در آن ها امکان چندین مرتبه شارژ گوشی با یک بار شارژ دستگاه مهیا بود؛ در ادامه و در سال 2012 پاورها شامل تکنولوژی فست شارژ و پورت های متعدد بودند.

در ادامه با توجه به بالا رفتن استفاده مردم از گوشی های همراه و اضاقه شدن گجت های دیگر که به صورت روزانه مورد استفاده هستند استفاده از پاور ها نیز به همان میزان به محبوبیت رسید و جزو وسایلی شد که بیشتر مردم از آن استفاده میکنند یا حداقل با نام آن به طور کامل آشنا هستند, بهبود طراحی آن ها نیز در این محبوبیت تاثیر کمی نداشت زیرا در کنار حجم کمتر و وزن کمتری نیزداشتند در نتیجه حمل آن ها بسیار راحتتر بود.

در ادامه ی روند این پیشرفت تکنولوژی و فناوری های متعددی نیز به این دستگاه ها اضافه شدند که در ادامه به آن ها میپردازیم. امروزه پاور ها در اشکال, سایز, حجم و کاربرد های متعدد در بازار وجود دارند و خرید را برای مشتریان با تمام سلیقه ها راحت کرده اند زیرا با توجه به نیازهای شما مشخصات قابل تغییر هستند. در ادامه انتظار میرود این دستگاه ها با ظرفیت و سرعت شارژ بالاتر نیز معرفی شوند و جوابگوی این تقاضای بالا باشند.

پاوربانک چیست

پاورها گجت هایی هستند که کارایی آن ها در ذخیره انرژی الکتریکی و انتقال این انرژی به دستگاه های دیگر مانند گوشی موبایل ساعت هوشمند و غیره است. نحوه کار شارژر همراه بسیار ساده است, به این صورت که دستگاه با متصل شدن به برق باتری های خود را شارژ میکند و انرژی الکتریکی را در خود به صورت ذخیره نگه داری میکند سپس با متصل شدن دستگاه به عنوان منبع انرژی عمل میکند و باعث شارژ دستگاه های متصل میشود.

استفاده از پاور ها مزیت های متعددی را به همراه دارد که از میان آنها میتوان به قابل حمل بودن, ظرفیت ذخیره سازی بالا و شارژ انواه دستگاه ها, مقرون به صرفه بودن و امکان استفاده در تمامی نقاط جهان در هر تایمی از روز اشاره کرد که به تنهایی خرید این دستگاه را برای ما توجیه میکنند.

انواع پاوربانک

انواع شارژر های همراه با ویژگی های مختلف وجود دارند و قابل خرید و استفاده هستند اما در ادامه توضیح مختصری را از مهم ترین نوع آن ها داریم تا بتوانید هنگام خرید بهترین محصول را برای خود انتخاب کنید.

پاوربانک معمولی(استاندارد)

این نوع از پاورها شایع ترین نوع از آن ها به شمار میرود که برای شارژ انواع مختلفی از دستگاه ها مانند گوشی و ساعت های هوشمند تبلت دورین و غیره مورد استفاده است. ظرفیت این پاوربانک ها به طور معمول چیزی مابین حدود 5000 تا 20000 میلی آمپر در نظر گرفته میشود که برای استفاده روزمره بسیار مناسب هستند و توانایی برطرف کردن نیاز بیشتر کاربران را دارا است. دارای پورت های خروجی متعدد هستند که میتواند چندین دستگاه را به طور همزمان شارژ کنند, آن ها نسبت به دیگر پاورهای موجود در بازار دارای قیمت پایین تری هستند که تقاضای آن ها را تا اندازه قابل توجهی بالا برده است.

پاوربانک خورشیدی

این نوع از پاورها برای افرادی که تایم زیادی را در فضای باز سپری میکنند و دسترسی به برق ندارند بسیار مناسب است به این دلیل که با وجود پنل های خورشیدی در آن توانایی شارژ شدن به وسیله نور خورشید را نیز دارا میباشد, اما در سوی دیگر معمولا نسبت به شارژر های همراه عادی ظرفیت ذخیره سازی کمتری را دارا میباشند و همچنین قیمت آن ها با توجه به پنل های خورشیدی به کاررفته بالاتر است.

پاوربانک باریک و سبک

آن ها توانایی حمل بسیار بالایی را به خاطر سبک و کم حجم بودن به همراه دارند و از این رو برای استفاده روزمره بسیار گزینه مناسبی به شمار میروند و میتوانند انتخاب بسیا خوبی برای کاربران باشند. اما در کنار سبکی و راحتی در حمل نقاط ضعفی نیز به همراه دارند که از میان آنها میتوان به ظرفیت انرژی پایینتر و گرانتر بودن آنها نسبت به نوع استاندارد اشاره کرد.

پاوربانک با ظرفیت بالا

همانطور که از نام آنها پیداست این دسته بندی دارای ظرفیت بسیار بالا هستند و برای افرادی که نیاز به شارژ متعدد یا چندین دستگاه دارند بسیار کاربردی هستند, این حجم بالا اندازه بزرگتر و وزن بیشتر دستگاه را نیز به همراه دارند و همچنین گرانترین نوع پاوربانکها به شمار میروند. حجم این دسته از شارژرهای همراه به طور میانگین بیش از 20000 میلی آمپر در نظر گرفته میشود.

پاوربانک فست شارژ

دسته بندی فست شارژ برای افرادی که نیاز به شارژ شدن دستگاه خود در مدت کوتاه دارند بسیار مناسب هستند و میتوانند رضایت آنها را به همراه داشته باشند. این دسته از شارژر های همراه معمولا قیمت بالاتری از نوع استاندارد دارند اما از تکنولوژی های به روز به صورت معمول پشتیبانی میکنند.

پاوربانک وایرلس

پاوربانک وایرلس یا شارژر همراه بیسیم دسته ای نسبتا جدید  به شمار میروند که با تکنولوژی های بکار رفته توانایی شارژ دیوایس های مورد نظر بدون استفاده از کابل را دارا میباشند لازم به ذکر است که دستگاه مورد نظر نیز باید از شارژ وایرلس پشتیبانی کند و در صورت پشتیبانی نکردن امکان استفاده از آن برای شما مهیا نیست و همچنین قیمت آنها به طور معمول بیشتر از نوع معمولی است.

اجزا پاوربانک

یک پاوربانک برای شارژ شدن و شاردهی به دستگاه های متصل نیاز به چندین بخش مختلف دارد تا کنار هم بتوانند یک پاوربانک را به وجود بیاورند, هرکدام از این اجرا مسئولیت مخصوص به خود را دارا میباشند و در صورت برور مشکل در کار یکی از بخش ها بخش های دیگر نیز با اختلال روبرو میشوند؛ در ادامه به بررسی هر یک از این اجزا میپردازیم.

باتری

مهم ترین قسمت یک پاوربانک باتری آن است که اغلب لیتیوم یونی یا لیتیوم پلیمری است زیرا چگالی انرژی بالا را در کنار وزن کم و طول عمر بسیار بالا دارا است. وظیفه ی باتری در پاوربانک ذخیره انرژِی است و واحد آن میلی آمپیر بر ساعت (mAh) است که نمایانگر انرژی الکتریکی است که میتواند ذخیره کند. مدارکنترل مدار کنترل مغز پاوربانک به حساب میاید که کارهای زیادی را بر عهده دارد و از میان آنها میتوان به:

  • کنترل جریان ولتاژ ورودی و خروجی
  • محافظت از باتری در برابر اضافه شارژ, نخلیه عمیق و اتصال کوتاه
  • مدیریت فرایند شارژ و تخلیه باتری
  •  نمایش وضعیت شارژ پاوربانک

پورت های پاوربانک

پاوربانک ها دارای پورت های مختلفی برای شارژ کردن دستگاه های مختلف هستند و زیاد بودن این پورت ها میتواند یک مزیت برای پاوربانک به حساب بیاید؛ رایج ترین پورت ها شامل پورت USB پورت TYPE-C و درگاهMICRO-USB برای شارژ دستگاه های قدیمی تر میشود برخی از پاور ها دارای ورودی HDMI و LIGHTNING نیز میباشند.

دکمه و نشانگر

اغلب پاوربانک ها نشانگر هایی برای نمایش میزان باتری آنها و همچنین دکمه هایی برای روشن و خاموش کردن پاور یا چراغ قوه آن دارند؛ این دکمه ها و نشانگر ها در نهایت باعث کاربر پسندتر بون دستگاه ها میشود و کاربران میتوانند استفاده بهتری از آن ها داشته باشند.

سایر اجزا

از میان سایر اجزای یک دستگاه شارژر همراه میتوان به بدنه ی آن که تمام اجزا در آن جای دارند یا چیپست های تکنولوژی فست شارژ و همچنین پنل خورشیدی که در پاوربانک های خورشیدی موجود است اشاره کرد. سیم شارژ نیز در کنار بعضی از پاورها وجود دارند و این بستگی که به برند تولید کننده دارد که آن را حذف کرده یا نکرده باشد.

نکات خرید پاوربانک

انتخاب بهترین پاوربانک بین این تنوع بالا از برند های مختلف و محصولات مختلف میتونه یک چالش بسیار سخت به نظر برسه زیرا هرکدوم از محصولات دارای نقاط قوت و ضعف مخصوص به خود هستند از این رو وجود یک راهنمای خرید میتونه کمک خوبی به رضایت ما از خریدی که قراره انجام بدیم کنه. در خرید یک پاوربانک باید به شاخصه های زیادی توجه کرد تا بشه بهترین پاوربانک رو با توجه به نیاز خریداری کرد, این شاخصه ها شامل لیست زیر میشود:

  • ظرفیت
  • شدت جریان و ولتاژ
  • نوع و تعداد پورت
  • فناوری شارژ سریع
  • جنس بدنه و وزن
  • برند و ضمانت
  • قیمت

اینها تمام نکاتی هستند که اگر هنگام خرید پاوربانک به آنها دقت کنید بهترین خرید با بودجه خود را باید شاهد باشید. در ادامه هرکدام از این پارامتر هارا به طور خلاصه برسی میکنیم.

ظرفیت به طور کلی به معنایی میزان شارژِیه که یه پاوربانک میتونه با یکبار شارژ شدن توی خودش نگه داره؛ این پارامتر با واحد میلی آمپر بر ساعت اندازه گیری میشه. نکته ای که در مورد ظرفیت پاوربانک باید در نظر داشته باشید آن است که ظرفیت حقیقی پاوربانک نشان دهنده میزان بازدهی است که به طور معمول کمتر از ظرفیتی است که کمپانی ها روی بسته بندی پاورهای خود درج میکنند.

برای یک استفاده عادی و شارژ یک گوشی هوشمند با ظرفیت باتری 3000 میلی آمپر یک پاوربانک 10000 میلی آمپر بسیار گزینه مناسبی است و توانایی سه مرتبه شارژ این گوشی موبایل را دارا میباشد؛ افرادی نیز هستند که درروز استفاده بیشتری را از گوشی موبایل خود دارند یا در کنار گوشی موبایل گجت های دیگری نیز برای شارژ شدن همراه خود دارند, برای آنها نیز یک پاوربانک 20000 میلی آمپری گزینه بسیار خوبی است.

شدت جریان که برحسب آمپر گذارش میشود نشان دهنده سرعت پاوربانک در شارژ کردن گوشی موبایل است, اکثر گوشی های موبایل با شدت جریان 1 الی 2.1 آمپر شارژ میشوند اما اگر به دنبال پاوربانکی با توانایی شارژ سریع هستید باید به دنبال پاوربانکی با سرعت 2.4 میلی آمپر به بالا باشید تا جوابگوی خواسته شما باشد. ولتاژ پاوربانک نیز باید با میزان ولتاژ ورودی دستگاه شما بابر باشد, اکثر دستگاه ها به ولتاژ 5 ولت نیاز دارند.

نوع پورت نیز باید با توجه به خواسته های شما مورد بررسی قرار بگیرد, اغلب پاوربانک ها دارای USB-A هستند و شارژر های همراه با تکنولوژِی جدیدتر نیز از تایپ سی پشتیبانی میکنند که با توجه به توانایی های بالاتر میتواند برای پاوربانک یک مزیت به حساب بیایند؛ یو اس بی میکرو نیز در برخیاز پاوربانک ها قابل مشاهده است.

اگر میخواهید چند دستگاه را به طور همزمان به شارژ بزنید تعداد پورت نکته ای است که باید به آن توجه کنید, اکثر پاوربانک ها دارای 3 الی 4 پورت خروجی هستند اما این مقدار میتواند با توجه به نوع یا ظرفیت پاوربانک کم یا زیاد شود.فناوری های مورد استفاده در پاوربانک نکته دیگری است که در خرید شما میتواند تاثیر گذار باشد. این فناوری ها شامل پروتکل های ایمنی و فناوری های شارژ سریع و غیره میشوند که وجود داشتن آنها میتواند بازدهی دستگاه را به طور قابل توجهی بالا ببرند و ارزش خرید آنها را نیز تحت تاثیر قرار دهند.

جنس بدنه نکته ای تاثیر گذار در طول عمر و قابل حمل بودن دستگاه است که میتواند در بلند مدت باعث بهتر یا بدتر شدن حس کاربری شما شود. قیمت نیز نکته ای بسیار بدیهی است و نمیتوان انتظار زیادی از یک پاوربانک اقتصادی داشت. و در آخر نکته ای که میتواند به شما کمک شایانی در انتخاب بهترین پاوربانک بازار کند دقت به نظرات کاربران در باره ی محصولات مختلف است که آنها را خریداری و استفاده کرده اند.

برند نیز یکی از نکات قابل تامل است و از میان برنک های مختلف پاوربانک های انکر وضعیت خوبی را دارهستند همچنین اگر کاربر ایفون هستنید میتوانید از پاوربانک های اپل بهره ببرید. در کناراین دو شرکت شرکتهای دیگری مانند سامسونگ, شیائومی, باسئوس و انرجایزر نیز دارای کیفیت ساخت بالایی هستند.

خرید پاوربانک از کادولین

با خرید پاوربانک از کادولین همراهی مطمئن برای شارژ همراه خود داشته باشید. کادولین مرجه خرید انواع پاوربانک به صورت نقد یا اقساط است؛ برای اطمینان هرچه بیشتر شما و رضایتتان از خرید خود تمامی دستگاه های موجود روی سایت دارای ضمانت سلامت کالا هستند و در صورت وجود ایراد در آنها امکان مرجوعی و ارسال دوباره ی آن محصول مهیا است. برای ارسال نظرات یا هرگونه ارتباط دیگر میتوانید از درگاه تماس با ما استفاده کنید.

قیمت پاوربانک

قیمت پاوربانک با توجه به عوامل مختلفی مانند نوسان بازار و ارز و همچنین نوع و ظرفیت آن بسیار شناور است و بازه دقیقی را نمیتوان برای آن بیان کرد. امروزه در خرداد سال 1403 مینی پاوربانک ها با قیمت 200.000 تومان و پاوربانک هایی با حجم بالا تا 80 میلیون تومان قابل مشاهده هستند که هرکدام با توجه به قیمت مزایا و معایب خاص خود را دارا هستند.

فناوری های شارژر های همراه

با پیشرفت صنعت پاوربانک فناوری های زیادی برای انها به وجود آمده اند که میتوانند کمک بسیای به بازدهی هرچه بالاتر پاوربانک ها بکنند. یکی از کلیدی ترین دسته از این فناوری ها آن هایی هستند که برای شارژ سریع تر دستگاه ها در نظر گرفته شده اند که از میان پرکاربرد ترین آن ها میتوان به QUICK CHARGE و POWER DELIVERY اشاره کرد.

دسته ی دیگر این تکنولوژِی ها دسته بندی ایمنی هستند که از میان آنها میتوان به سیستم حفاظت از اتصال کوتاه, سیستم حفاظت از گرم شدن بیش از حد, سیستم حفاظت از افزایش ولتاژ, سیستم حفاظت از تخلیه بیش از حد و سیستم حفاظت از شارژ بیش از حد اشاره کرد؛ این پروتکل ها تاثیری بسیاری در عمربالاتر پاوربانک و دستگاه های متصل دارند.

برای شارژ بیسیم نیز فناوری های مختلفی در پاوربانک ها وجود دارد, QI که به صورت چی تلفظ میشود, AIRFUEL و PMA پرکاربردترین و مهم ترین فناوری ها در این دسته هستند. در کنار موارد نام برده شده موارد دیگری مانند POWERIQ و VOLTAGE BOOST نیز وجود دارند که توسط شرکت انکر (anker) معرفی شده اند و کارایی آن ها به ترتیب شامل تشخیص خودکار نوع دستگاه و تنظیم ولتاژ و جریان مناسب آن و افزایش ولتاژ به طور موقت برای شارژدستگاه هایی با نیاز ولتاژ بالاتر میشود.

جمع بندی

با توجه به افزایش روز افزون نیاز به گوشی موبایل و دیگر گجت های هوشمند نیاز به شارژ کردن آنها در مکان های مختلف بسیار حس میشود و پاوربانک ها کلیدی ترین راه حل های موجود برای رفع این نیاز هستند. از این رو خرید یک پاوربانک میتواند برای شما بسیار مفید واقع شود. با توجه به قیمت بالا و برای راحتی شما در خرید میتوانید محصول مورد نظر خود را به طور اقساطی از کادولین تهیه کنید.