لپ تاپ

۵ مورد

تا بر صفحه
تنظیم جهت صعودی

۵ مورد

تا بر صفحه
تنظیم جهت صعودی

خرید لپ تاپ

لپ تاپ ها تحول بزرگی در صنعت کامپیوتر به حساب می‌آیند؛ فکر آن که این صنعت از کامپیوتر هایی که حجم اشغالییشان اندازه یک اتاق بود به لپ تاپ های قابل حمل امروزه رسیده باشد دشوار است. امروزه رایانه های همراه استفاده گسترده ای در تمام زندگی ما دارند و کمتر کسی پیدا می‌شود که تابحال نام این دستگاه ها به گوشش آشنا نباشد.
در رستوران ها, در مکانیکی ها, در کلاس های تدریس, دست تدوینگر ها, تریدر ها و دانشجوها میتوان انواع مختلفی از رایانه های همراه را یافت؛ این حجم از محبوبیت به علت کارایی بالا در کنار وزن سبک و قابل حمل بودن به وجود آمده است. در طول زمان تغییرات زیادی در طراحی و قدرت این دستگاه ها بوجود آمده است به طوری که هرنسل از نسل قبلی خود معمولا برتری چشم گیری را دارا است.

لپ تاپ چیست

لپ تاپ متشکل از دوکلمه lap و top است که در لغت به معنای روی ران معنا میشود و این نام گذاری به علت آن بوده است که میشود آن را روی پا گذاشت و با آن کار کرد. لپ تاپ را میتوان بلند پروازی ذهن انسان دانست به طوری که محاسبات مورد نیاز توسط کامپیوتر ها به صورت پرتابل و در هر مکانی ممکن باشد. ایده پردازی درباره ی این پروژه از اواخر دهه 60 میلادی توسط alan kay و با پروژه dynabook شروع شد این ایده ی اولیه درسال 1968 مطرح شد اما به تولید تجاری در مقادیر بالا نرسید. اما اولین لپتاپ واقعی در سال 1973 توسط شرکت ناواهو معرفی شد و نام آن linc بود, این رایانه همراه غول پیکر با وزن 22 کیلویی دارای نمایشگر و کیبورد جداگانه بود. دهه 70 میلادی سال پرباری برای صنعت رایانه همراه بود و لپتاپ های دیگری نیز در این دهه معرفی شدند که از میان آن ها میتوان به osborne1 اشاره کرد که در سال 1981 طراحی و تولید شد که دارا بودن باتری داخلی و قابل حمل بودن آن مشکل وزنش را به طور کلی پوشش میداد. شاید باور این فکت برای شما سخت باشد که برای اولین بار صفحه نمایش لمسی در سال 1983 برای رایانه های قابل حمل معرفی شد؛ این تغییر گامی بزرگ در تکنولوژی به شمار میرفت و کمک بسیاری به پیشرفت دستگاه های امروزه کرده است, نام این دستگاه grid compass1101 بود. هرچه زمان جلوتر میرفت رقابت میان کمپانی های مختلف برای ساخت رایانه همراه نیز بالاتر میگرفت و هرکدام سعی در تثبیت جایگاه خود در بازار داشتند. در دهه 80 میلادی شاهد ظهور 3 لپتاپ بسیار مهم در بازار بودیم, اولی از کمپانی compaq با نام LTE و دومی از برند نام آشنای اپل با نام macintosh portable و powerbook 100 که رقابل میان برند هارا تا حد زیادی جذاب تر کرد. از دهه 90 کمکم لپتاپ ها به سمت طراحی امروزی گرایش پیدا کردند. این تغییرات شامل حجم و ابعاد کمتر در کنار باتری قوی تر و صفحه نمایش لمسی میشد. محبوب ترین لپتاپ این دهه را میتوان thinkpad700 از برند IBM معرفی کرد و دلیل این محبوبیت استحکام بالا و کیبورد ارگونومیک بود. با ورود به هزاره جدید شاهد تکنولوژی های جدید مانند قابلیت اتصال به اینترنت و وای فای و سیستم عامل های کاربر پسند مانند windows xp و mac os x بودیم که کاربری راحتتر برای اکثر کاربران را به همراه داشت. این راحتی در استفاده باعث این شد که امروزه لپتاپ ها توسط اکثر اقشار جامعه در سنین مشاغل و ملیت های مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. لپ تاپ را میتوان دستگاهی معرفی کرد که چندین کارایی را به صورت یکجا برای ما فراهم می‌ساز, این کارایی ها شامل تمام قطعات یک کامپیوتر رومیزی به همراه صفحه نمایشگر, اسپیکر, کیبورد و موس هستند.

انواع لپ تاپ

لپ تاپ هارا میتوان در دسته بندی های مختلفی گنجاند به عنوان مثال میتوان آن هارا با, برند, کاربری, طراحی, مشخصات سخت افزاری, سیستم عامل, قیمت و غیره طبقه بندی کرد. این طبقه بندی میتواند کمک به سزایی به شما در خرید لپتاپ بکند زیرا میتوانید با توجه به بودجه, کاربری و سلیقه خود انتخاب هارا محدود تر کنید و راحت تر تصمیم بگیرید. در ادامه به بررسی پرکاربر ترین دسته بندی های رایانه های همراه میپردازیم و هرکدام را به طور خلاصه برای شما معرفی میکنیم تا هنگام خرید انتخاب راحت تری داشته باشید:

لپ تاپ گیمینگ

اجرای گیم ی بازی های ویدیویی به طور معمول به توان بالا نیاز دارد پس یکی از مشخصه های اصلی یک  لپتاپ گیمینگ وجود کانفیگ قدرتمند است. لپتاپ های گیمینگ به طور معمول با ظاهر, کارت گرافیک قدرتمند و صفحه نمایش با نرخ تازه سازی بالا شناخته میشوند تا بتوانند تجربه خوبی را از بازی کردن برای کاربر خود به همراه داشته باشند. این رایانه های همراه نیاز به کولینگ قوی دارند زیرا توان بالا گرمای زیاد را نیز به همراه دارد همچنین مصرف بالا نیز باعث شده است که امکان بازی طولانی مدت با آنها توسط شارژ باتری مهیا نباشد و نیاز باشد در هنگام بازی برای شارژر و توان بالاتر شارژر را به لپ تاپ متصل نگه داریم.

لپ تاپ دانشجویی

قیمت کم ر کنار کارایی روزمره و وبگردی مشخصات کلیدی یک لپتاپ دانش جویی به شمار میرود, لپ تاپ های دانشجویی به طور معمول دارای قیمت متوسط و پایین در کنار توان متوسط هستند تا بتوانند کارهای وبگردی, آفیس و دیگر نیاز های روزمره یک دانشجو را به طور کلی پاسخگو باشند. در این دسته نیز انتخاب ها زیاد هستند و میتوانند برای نیاز های افراد مختلف بهینه شده باشند.

لپ تاپ مهندسی

ایده های خود را با قدرت پردازشی بالا اجرا کنید, این کاری است که لپتاپ های مهندسی برای شما انجام میدهند. یک لپتاپ مهندسی باید در کنار توان پردازشی بالا و حافظه ای با سرعت انتقال باا صفحه نمایشی با وضوح بالا نیز دارا باشد تا بتواند جوابگوی نیاز های یک مهندس باشد. این دستگاه ها در قیمت های مختلف قابل بررسی و خرید هستند اما برای بازدهی بالا بهتر است که بودجه بیشتری را صرف خرید کنید.

لپتاپ رندرینگ برای کارهای گرافیکی

لپتاپ رندرینگ در مقایسه با لپتاپ های مهندسی یک پله قوی تر و همچنین گران قیمت تر هستند, زیرا برای انجام امور رندرینگ به رم کارت گرافیک و پردازنه قوی تر نیز نیاز است. برند های مختلفی در این دسته رایانه همراه تولید میکنند و کاربران میتوانند با توجه به نیاز ها, بودجه و سلیقه خود از میان انتخاب های متنوع یکی را برای خرید انتخاب کنند.

لپتاپ برای ترید

لپتابی که مناسب ترید باشد به طور کلی نیاز به توان پردازشی بسیار بالا ندارد اما وجود کیبورد راحت در کنار باتری با طول عمر بالا میتواند نقطه قوت خوبی برای آن به حساب بیاید. یک تریدر در روز ممکن است که مدت طولانی را پشت سیستم خود صرف کند به همین علت راحتی یکی از نکات کلیدی انتخا او به شمار میرود پس طراحی نیز در این انتخاب دخیل است. به طور کلی لپتاپی سبک با قدرت پردازشی متوسط و طول عمر بالای باتری میتواند بهترین گزینه برای یک تریدر به حساب بیاید.

اجزا و قطعات لپتاپ

همانطور که قبل تر گفته شد برای کارکردن یک لپتاپ بخش های مختلفی دست به دست هم داده اند و درکنار هم یک رایانه همراه را به وجود آورده اند. در ادامه این قطعات را برای شما لیست میکنیم:
  • پردازنده یا cpu
  • کارت گرافیک یا gpu
  •  حافظه رم(ram)
  • حافظه ذخیره سازی(power)
  • مادربرد(mother board)
  • سیستم کولینگ و فن ها
  • صفحه نمایش
  • کیبورد و تاچ پد
برای انتخاب بهتر لازم است که هنگام خرید به طور دقیق به هرکدام از این مشخصات دقت کرد تا پی برد که آیا این دستگاه توانایی جوابگویی نیاز های شما را دارا است یا خیر.

لوازم جانبی لپ تاپ

یک لپتاپ در کنار قطعات اصلی میتواند دارای لوازم جانبی نیز باشد که به توان بالاتر و کارایی هرچه راحت تر آن منجرب شود. لواز جانبی اصلی و مورد نیاز یک لپتاپ آداپتور و شارژر به حساب میاید که بدون آن دستگاه یکبار مصرف به حساب میاید. کیف, کاور و قاب لپتاپ نیز میتوانند از لوازم جانبی با کاربری بالا بردن ایمنی دستگاه به حساب بیایند.

خرید لپ تاپ از کادولین

اگر قصد خرید لپتاپ در بازه های قیمتی مختلف را دارید کادولین میتواند به شما کمک کند, در کادولین امکان خرید انواع لپتاپ در بازه های قیمتی مختلف به همراه ضمانت سلامت کالا میسر است. همچنین خرید شما میتواند هم به طور نقد و هم به طور اقساط امکان پذیر باشد تا رضایت هرچه بیشتر شمارا از خرید خود به همراه داشته باشد.

قیمت لپتاپ

قیمت لپتاپ با توجه به مشخصه های مختلفی میتواند کم یا زیاد شود به عنوان مثال کانفیگ لپتاپ مورد نظر یا برن آن؛ نوسانات بازار و ارز نیز در این تغییرات کم تاثیر نیستند و به دقیق نبودن این بازه کمک کرده اند. شما با توجه به بودجه خود میتوانید در قیمت های مختلف لپتاپ های متنوع پیدا کنید و از میان آن ها بهترین گزینه را انتخاب کنید. به عنوان مثال اگر قصد خرید لپ تاپ گیمینگ یا یک لپتاپ رندرینگ را دارید باید بودجه بیشتری را نسبت به کسی که برای استفاده روزمره و دانشجویی به دنبال لپ تاپ است صرف کنید.